Search
Generic filters

Módní zimní kousky, které by vám neměly ujít.

3 minuty

Znáte trendy letošní zimy? Tentokrát se prolíná minimalismus s extravagancí. Poradíme vám, kde zakoupíte stylové zimní kousky.

Fuchsiová barva

Vedle klasických barev, které dominují v zimních měsících, se objevila novinka – fuschiová barva. Jedná se o silný odstín růžové barvy. Pokud se ve výrazných barvách necítíte dobře, chybu neuděláte oblečením v šedých, hnědých či tmavě modrých tónech. Nejen elegantní kabátky naleznete v prodejně Orsay.

Boty dělají člověka

Oživte nejen svůj šatník, ale i botník. Oblíbené jsou aktuálně masivní podrážky i zdobné řetízky. Ke kabátu můžete zvolit boty na podpatku i kozačky. Psychologové dokonce tvrdí, že obuv dokáže vystihnout povahu člověka. Volte proto především takovou obuv, ve které se budete cítit skvěle a pohodlně. V prodejně Deichmann si zaručeně vyberete.

Stylové doplňky

Podtrhněte svůj outfit sladěnými doplňky. Šála dokáže ozvláštnit celý váš outfit. Pokrývku hlavy se snažte barevně sladit s ostatními doplňky. V prodejně Takko naleznete slušivé čepice, rukavice i šály v mnoha oblíbených odstínech. Kabelky letos vyhrávají v minimalistickém duchu. Pokud si můžete dovolit větší investici, zvolte trendy kabelky v kožené variantě.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content