Search
Generic filters

Letní outfit, se kterým zazáříte. Tohle jsou letošní trendy.

3 minuty

Letní trendy letošního roku přinášejí skvělé kombinace stylu a pohodlí. Prozradíme vám, s čím v létě zazářit. Vsadit můžete například na vyrovnané odstíny.

Dlouhé sukně získaly popularitu

Dlouhé sukně jsou nejen módní, ale také příjemné na nošení v horkém letním počasí. Skvěle se kombinují s lehkými tílky, crop topy nebo tričky s krátkým rukávem. I džíny se stále těší oblíbenosti, a proto neuděláte chybu ani džínovými kraťasy. V prodejně Takko si rozhodně vyberete.

Klidný a vyrovnaný odstín

Letošní léto se vyznačuje neutrálními barvami, jako jsou pastelové odstíny, béžová, světle šedá a jemné barevné kombinace. Tyto odstíny vytvářejí harmonický a sofistikovaný vzhled, který je ideální pro letní outfity. Nejen doplňky proto volte v těchto odstínech. V prodejně Orsay mají skvělý výběr.

Stylově i u vody

Retro styl vzal útokem nejen běžnou, ale i plavkovou módu. Aktuálním kolekcím proto kralují plavky s vysokým pasem, které zdůrazňují křivkya zároveň schovávají problematické partie v okolí břicha. V prodejně C&A naleznete nejen bohatý výběr plavek, ale i dalších letních doplňků.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content