Search
Generic filters

Jarní úklid hravě a jednoduše. Zkuste parní čistič i praktické dózy.

3 minuty

Pusťte se do jarního úklidu s gracií! Poradíme vám, jak snadno zorganizovat úklid nejen kuchyně, ale i celé domácnosti. Práci vám ulehčí parní čistič a další vychytávky.

Síla parního čističe

Víte, že můžete snadno uklidit i bez chemických přípravků? V prodejně Eta mají skvělý parní čistič, do kterého pouze stačí nalít vodu. K dispozici dostanete i šikovné nástavce. Pára dezinfikuje a je tak vhodná pro astmatiky i pro osoby s citlivou pokožkou. Zakoupit zde můžete i čistič oken.

Praktické dózy

Udělejte si pořádek v potravinách a zbavte se těch, kterým uplynula doba trvanlivosti. Nejen při vaření oceníte praktické dózy, díky kterým potraviny déle vydrží. Zároveň budete mít přehled, kde co máte. V prodejně Orion naleznete parádní dózy, chlebníky i pomůcky na úklid.

Nebojte se změn

Pokud cítíte, že by vaší domácnosti prospěla změna, nebojte se tak učinit. Světlejší nábytek rozjasní domácnost a nové dekorace zútulní domov. Skvělou volbou jsou úložné boxy, do kterých můžete dát věci, které nepoužíváte příliš často. Radost si můžete udělat i vestavěnými skříněmi od Indeco.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content