Search
Generic filters

Jak na svěží pleť a účinnou ochranu proti slunečnímu záření?

3 minuty

Chránit si obličej opalovacím krémem je v létě nezbytnou rutinou. Sluneční paprsky jsou jedním z hlavních faktorů přispívajících k předčasnému stárnutí pokožky. Poradíme vám, jak na svěží pleť.

Správně zvolený SPF

Doporučuje se zvolit opalovací krémy s minimálním ochranným faktorem SPF 30. Pokud máte světlejší pokožku, sklon ke spálení nebo jste v oblasti s intenzivním slunečním zářením, můžete zvážit ještě vyšší ochranný faktor. V lékárně BENU naleznete velký výběr opalovacích krémů i doplňků stravy pro svěží pleť.

Ochrana i zakrytí nedokonalostí

Pokud vás trápí problematická pleť, zvolit můžete BB krém s SPF. Ten skvěle kombinuje výhody opalovacího krému s lehkým make-upem. Ochráníte tak svou pokožku před slunečním zářením a zároveň sjednotíte pleť. Nezapomínejte pleť před nanášením krému dobře odlíčit. Krémy i pleťové vody naleznete v prodejně Dm.

Čistý a jemný ručník

Používání čistého ručníku na obličej je důležité pro prevenci přenosu bakterií. Pleť po opláchnutí čistou vodou rozhodně nedrhněte. Pro osušení používejte jemné ručníky s dobrou absorpční schopností. V prodejně ScanQuilt mají senzační výběr příjemných a barevných ručníků a osušek.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content