Search
Generic filters

Dopřejte si tuhle koupel. Úžasný relax nejen pro pokožku.

3 minuty

Dopřejte si chvíli odpočinku ve formě relaxační koupele. Nejen, že si skvěle odpočinete od každodenního shonu, zároveň vám poděkuje vaše pokožka.

Vonící sůl a pěna

Když se ponoříte do teplé vody s aromatickou solí, okamžitě pocítíte, jak napětí opouští tělo. Kvalitní sůl a pěna do koupele mohou pomoci očistit a hydratovat pokožku. Některé druhy solí obsahují minerály, které jsou pro pleť velmi prospěšné. V prodejně Manufaktura si vybere každý.

Hebké obejmutí

Po relaxační koupeli je skvělé osušit se hebkým ručníkem, který něžně pohladí vaši pokožku a přinese tak další úroveň pohody. Ručníky ze ScanQuilt jsou známé pro svou vysokou kvalitu materiálů. Bývají vyrobeny z měkké bavlny nebo jiných kvalitních tkanin, které jsou nejen příjemné na dotek, ale také odolné a dlouhotrvající.

Relaxace ve stránkách

Ve vaně se cítíme uvolněně a bezpečně. Kombinace teplé vody, pohodlné polohy a klidného prostředí vytváří ideální atmosféru pro čtení. To může být zvláště užitečné pro lidi, kteří mají problémy se spaním nebo stresem. V prodejně Knihy Dobrovský mají skvělý výběr. Doporučit můžeme například romantický román Hrad ve Skotsku.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content