Search
Generic filters

Dopřejte si snovou dovolenou! Tyhle tipy se vám budou hodit.

3 minuty

Štěstí přeje připraveným! Poradíme vám, na co nezapomenout, pokud se zrovna chystáte na dovolenou. Myslet byste měli na své zdraví i pohodlí.

Cestovní lékárnička

Nezáleží na tom, kam cestujete, lékárnička vám poskytne základní léky a prostředky první pomoci, které mohou být nezbytné v případě menších zranění nebo zdravotních potíží. Nezapomeňte tedy na dezinfekci, obvazy i léky na bolest hlavy. V BENU nakoupíte vše potřebné.

Vyměňte koruny za eura

Pro jistotu si s sebou vezměte místní měnu. Ve většině případů už není problém platit platební kartou, ale například na vstupné na toalety nebo pěkné suvenýry se hotovost může hodit. Interchange poskytuje směnárenské služby.

Pohodlí na prvním místě

Nezávisle na tom, zda se vydáváte na procházku, prozkoumáváte památky nebo relaxujete na pláži, pohodlné oblečení vám umožní volný pohyb a příjemný pocit. V prodejně C&A naleznete parádní stylové kousky, včetně velkého výběru plavek. Pokud se chystáte k moři, nezapomeňte ani na pokrývku hlavy a sluneční brýle.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content