Search
Generic filters

Dopřejte si profesionální péči o svá chodidla.

4 minuty

Profesionální péči o chodidla si můžete dopřát i v pohodlí domova. Poradíme vám, jak si dopřát skvělý relax.

Masážní koupel

Nohy nás nosí celý život, a proto bychom jim měli dopřát relaxační koupel. Masážní vanička na nohy dokonale uvolní namáhané svaly a zrelaxuje tak celé tělo. Nejen, že ohřívá vodu, zároveň i vibruje a nabízí i možnost bublinek. Udělejte radost sobě i svým nohám a zastavte se pro jednu do prodejny Datart.

Sůl nad zlato

Na koupel nohou je ideální použít například Epsomskou sůl. Koupel nohou s Epsomskou solí může pomoci zmírnit otoky, bolesti svalů a kloubů a také přispět k celkové relaxaci. Tato sůl má navíc protizánětlivé vlastnosti a schopnost uvolňovat svaly. Velký výběr solí, ale i škrabek, které vás zbaví ztvrdlé kůže, mají v Drogerii Dm.

Vyživující krém na závěr

Aby vaše chodidla vypadala krásně a zdravě, nezapomínejte ani na následnou péči. Vyživující krémy na nohy dodají vaší pokožce potřebné živiny a vlhkost, čímž zajistí její dlouhodobou hydrataci a hebkost. Dopřejte svým nohám tu nejlepší péči! Skvělý výběr krémů naleznete v prodejně Yves Rocher.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content