Search
Generic filters

Co vše dokáže káva? Lahodný nápoj i péče o pokožku.

4 minuty

Věděli jste, že káva není pouze oblíbeným nápojem, ale i pomocníkem v péči o pokožku? Kávový peeling je skvělý nejen v boji proti celulitidě.

Účinný boj proti celulitidě

Kávový peeling je šetrný pro všechny typy pleti a po otevření krásně voní. Obsažený kofein zrychluje krevní oběh, čímž dochází k vypnutí pokožky a jejímu zpevnění. Je vhodný v boji proti celulitidě a striím. V prodejně Dm naleznete tělový i pleťový peeling, který je navíc doplněný o bambucké máslo.

Zkuste domácí masku

Vyrobit si doma kávový peeling není vůbec nic těžkého! Stačí vám 5 lžiček mleté zrnkové kávy, 5 lžiček cukru a šálek olivového oleje. Vše promíchejte a vzniklou směs vetřete do pokožky. Nechte působit 10 minut a poté pečlivě omyjte. Pokud vám doma chybí kávová zrnka, v prodejně Tchibo mají skvělý výběr.

Hodnotné minerály

Šálek kvalitní kávy obsahuje i spoustu minerálních látek, jako je například draslík, železo a hořčík. Skládá se i z antioxidantů, takže může mít pozitivní vliv na lidský organismus. Nic se však nemá přehánět. Doporučenou denní dávku kofeinu pro jednotlivce se udává 300 až 400 mg. Denní dávku kofeinu a pohody si můžete dopřát v Caffé Centro.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content