Search
Generic filters

Co svému tělu dopřát před a po tréninku?

4 minuty

Víte, kdy je vhodné si dopřát proteinovou tyčinku? Před i po tréninku bychom svému tělu měli dopřát dostatečný přísun živin.

Před tréninkem

Před tréninkem je důležité zajistit tělu dostatečný přísun energie a živin, aby mělo potřebnou sílu a vytrvalost. Ideální možnosti zahrnují konzumaci sacharidů a bílkovin, které poskytnou palivo pro svaly. Skvělou volbou je například vydatný oběd z Bageterie Boulevard.

Po tréninku

Po tréninku je nezbytné doplnit tělu živiny, které ztratilo během cvičení a podpořit regeneraci svalů. Pokud se rozhodnete pro konzumaci proteinové tyčinky, je nejlepší si ji dopřát po tréninku jako rychlý a pohodlný způsob doplnění bílkovin a energie. V drogerii Dm naleznete naleznete skvělý výběr zdravých svačinek.

Před i po tréninku

Před každým tréninkem je klíčové věnovat čas protažení těla, aby se připravilo na fyzickou aktivitu a snížilo se tak riziko zranění. Občas však zapomínáme, že je také důležité protáhnout se i po tréninku. Nezapomeňte rovněž zvolit pohodlné sportovní oblečení. V prodejně Intersport si jistě vyberete.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content