Search
Generic filters

Čím udělat dětem radost? Zpříjemněte jim začátek školního roku.

3 minuty

Ačkoli návrat do školních lavic může být pro děti vzrušující, můžete jim začátek školního roku zpříjemnit. Poradíme vám, co jim udělá radost.

Pestré svačinky

Pestré svačinky plné chutí a veselé dózy, ve kterých je nosí, určitě potěší nejen dětský žaludek, ale i srdce. V prodejně Tescoma naleznete veselé dózy na svačiny i lahve na pití. Nezapomínejte na dostatek ovoce a zeleniny, která dodá potřebné vitamíny. Fantazií se rozhodně meze nekladou, a proto můžete vytvořit například jedlá zvířátka.

Přehledný a originální penál

Pořiďte svým ratolestem pěkný penál, který bude skrývat veškeré potřebné nástroje pro školní úspěch. V prodejně Albi mají perfektní plátěné penály, které nezaberou v batohu tolik místa. Děti navíc velmi ocení, když jim občas pomůžete i s ořezáváním. Pro zápisky zde naleznete i plyšové deníky.

Motivační odměna

Když děti vidí, že za svou snahu a úsilí mohou být odměněny něčím, co je baví a těší, budou pravděpodobně motivovanější se učit a dosahovat lepších výsledků. V prodejně CDMC můžete zakoupit nejen školní stylové potřeby, ale i spoustu pěkných hraček, které vykouzlí úsměvy.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content