Search
Generic filters

Čím obdarovat drahou polovičku na Valentýna?

4 minuty

Valentýn se kvapem blíží a vy stále tápete, čím potěšit svou drahou polovičku? Nezoufejte, připravili jsme si pro vás pár tipů, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

Šperky jsou věčné

Oblíbeným kovem používaným na výrobu šperků je bezesporu zlato. Velmi originální je rovněž šperk z bílého či růžového zlata. Potěšte drahou polovičkou nádherným prstenem, náramkem nebo hodinkami. Ať už uvažujete o šperku ze zlata, stříbra, či oceli, vybírat můžete z široké nabídky prodejny Apart.

Plamínek lásky

Preferujete malá gesta a společně strávené momenty, které zahřejí nejen u srdce? Pak vás jistě potěší nabídka prodejny Albi. Sáhnout můžete po voňavých svíčkách, které vás naladí na tu správnou pohodu. Rozhodně potěšíte i sladkými a tekutými dobrotami s kouzelným vyznáním.

Láska prochází žaludkem

Pokud vás spojuje mimo jiné láska ke kvalitnímu jídlu, dobrá večeře je jasnou volbou. Nikam nespěchejte, není to jen o plném žaludku, ale hlavně o požitku z rozmanitých chutí a o hezkých chvílích s milovanou osobou. Navštívit můžete restauraci Mianchi, kde vám připraví vaše oblíbené jídlo i s sebou.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content