- 28. ledna 2025
Pomalý hrnec je perfektním pomocníkem pro přípravu pokrmů, které si žádají svůj čas. Máme pro vás tipy!
Delikátní vývar
Výhodou pomalého hrnce je, že vaří rovnoměrně, bez nutnosti neustálé kontroly, a zároveň šetří energii. Například pomalu tažený vývar je v chladných měsících doslova zázrakem. Díky pomalému hrnci získáte silný, čirý vývar plný chuti, který vás postaví na nohy. Zakoupit jej můžete v prodejně Datart.
Trhané maso
Milovníci masa si přijdou na své s trhaným hovězím. Stačí do hrnce vložit 1 kg hovězího masa, přidat lžičku soli, pepře, uzené papriky a česneku, zakápnout olejem a dolít vývar nebo rajčatovou omáčku. Nechte vařit na nízký stupeň 8 hodin. Po uvaření maso snadno natrháte vidličkou. Další skvělé recepty naleznete například v prodejně Levné knihy.
Zkuste dezerty a další
V pomalém hrnci ale můžete připravit mnohem víc! Třeba dušenou zeleninu, domácí omáčky, dezerty nebo pečená žebra. Vše potřebné pro vaše kulinářské pokusy, od čerstvého masa po aromatické koření, naleznete v hypermarketu Albert.
Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.