Search
Generic filters

Připravte si podzimní oříškové latté.

4 minuty

Co takhle vyzkoušet parádní podzimní latté? Zpříjemní podzimní odpoledne a přinese kousek kouzla podzimu přímo do vašeho hrnečku.

Snadná příprava latté

Příprava podzimního oříškového latté je jednoduchá. Základem je oříškový sirup, silné espresso a kvalitní baristické mléko, které se skvěle napění. Nebojte se vyzkoušet něco nového a sáhněte po jednom z rostliných mlék z drogerie Dm. Pokud nemáte oříškový sirup, připravit si jej můžete rozdrcením oříšků a přidáním čekankového sirupu.

Dokonale našlehané mléko

Dobře napěněné mléko není žádný problém. S praktickým šlehačem z prodejny Tescoma to zvládnete snadno a rychle. Do hrnku s espressem přidejte lžíci lískového oříškového sirupu a poté zalijte horkým napěněným mlékem.

Lahodný podzim

Aby podzimní latté chutnalo ještě lépe, podávejte ho v krásném podzimním hrnečku, který si jistě vyberete v prodejně Pepco. Ozdobit jej na závěr můžete šlehačkou a drcenými lískovými oříšky. A poté už si jen stačí vychutnat kouzlo podzimu.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content