Search
Generic filters

Tip na výlet: Užijte si parádní letní koupání

4 minuty

K létu koupaliště zkrátka patří! Připravili jsme pro vás skvělé tipy, kam se v létě vydat osvěžit. Ať už preferujete přírodní koupání nebo kryté bazény, v Mostě si vyberete.

Horké letní dny nám mohou dát nepěkně zabrat. V takovém případě je vhodné vzít paddleboard nebo knihu a strávit slunné dny u vody.

Jezero Most je skvělou přírodní možností koupání. Věděli jste, že je dokonce druhým největším jezerem v České republice? Vzniklo revitalizací bývalého lomu a nyní nabízí čistou vodu, krásné pláže a možnosti pro různé vodní sporty. Pozor, motorová plavidla jsou zde zakázána.
 
Pro ty, kteří vyhledávají koupaliště, je ideální navštívit to největší v Mostě – Aquadrom Most. Tento moderní aquapark nabízí širokou škálu vodních atrakcí, bazénů a wellness služeb. Je to skvělé místo pro rodinné výlety nebo relaxaci bez ohledu na počasí. V těsné blízkosti areálu venkovního koupaliště se navíc nachází i minigolf.
Pokud patříte mezi milovníky sportu či olympiády, do 11. srpna 2024 probíhá u jezera Most Olympijský festival, kterého můžete být součástí.
 
Tak plavky s sebou a hurá k vodě!
 
 
 
 
 
 
Zdroj fotografií:  shutterstock.com  
 
 
 
 
 
Sdílejte s přáteli
Skip to content