Search
Generic filters
vandalismus na wc - central

Nové opatření proti vandalismu na WC

V poslední době se naše nákupní centrum potýká se zvýšeným výskytem vandalismu v prostorách toalet. Tento problém nejen okrádá návštěvníky o komfort a bezpečí při jejich užívání, ale také znamená zvýšené náklady na opravy a údržbu. Z těchto důvodů jsme byli nuceni zavést určitá opatření, která mají za cíl ochránit naše prostory a zajistit příjemné prostředí pro všechny zákazníky.

Jedním z kroků, které jsme se rozhodli podniknout, je umístění bezpečnostních kamer do prostor umýváren. Tento krok byl pečlivě zvažován z hlediska zachování soukromí našich zákazníků, zvýšení úrovně bezpečnosti i snížení počtu útoků vandalů.

Chápeme, že umístění kamer v toaletách vyvolává otázky týkající se ochrany soukromí. Rádi bychom ujistili všechny návštěvníky, že naše kamery jsou umístěny tak, aby zachycovaly pouze veřejné prostory a nebyly namířeny na jednotlivé kabinky. Naším cílem je zajistit bezpečnost a ochranu všech zákazníků, aniž bychom narušili jejich soukromí.

Kamery nám umožní pružněji a rychleji reagovat na aktuální situaci na toaletách a v případě zachycení viníka kamerou předat její záznam Policii ČR.

Zavedení bezpečnostních kamer na toaletách je pro nás důležitým krokem směrem k ochraně našich prostor a zákazníků. Věříme, že tento krok pomůže snížit výskyt vandalismu a přispěje k vytvoření příjemnějšího a bezpečnějšího prostředí pro všechny.

Děkujeme všem návštěvníkům za pochopení a spolupráci v této záležitosti. Vaše bezpečí a pohodlí jsou pro nás na prvním místě.

Sdílejte s přáteli

Central Blog

Blog

Tip na výlet: Zamiřte zpátky do historie

Vydejte se na fascinující cestu historií a objevte tajemství Sudet a válečných let. Válečné muzeum Sudety v Mostě nabízí jedinečný pohled do historie. Muzeum, které vytvořil sběratel Jiří Maria Sieber, se

Číst více
Skip to content