Search
Generic filters
biolife Central Most

Central hostí výstavu k týdnu dárcovství plazmy

V týdnu od 7. do 11. 10. bude probíhat Mezinárodní týden dárcovství krevní plazmy, který má za cíl zvýšit povědomí o významu a důležitosti krevní plazmy a jejího darování. V tomto období si také bude možné na pasáži 1. NP našeho nákupního centra u prodejen New Yorker, C&A a Baťa prohlédnout edukativní výstavu, která bude informovat o tom, co je to plazma, kde plazma pomáhá a proč je dobrovolné dárcovství důležité.

Tuto výstavu k nám přiveze odběrové centrum BioLife, které najdete v Centralu ve 2. NP mezi prodejnou Vineco a kadeřnictvím Butterfly. Zde zároveň můžete krevní plazmu rovnou darovat.

Kromě obecných informací, které návštěvníci najdou na 5 vystavených panelech, je pro ně nachystán také malý kvíz. Pokud vyplní kvízovou kartičku a zanesou ji do odběrového centra BioLife mohou získat malý dárek.

Těšíme se na vás

Sdílejte s přáteli

Central Blog

Blog

Tip na výlet: Zamiřte zpátky do historie

Vydejte se na fascinující cestu historií a objevte tajemství Sudet a válečných let. Válečné muzeum Sudety v Mostě nabízí jedinečný pohled do historie. Muzeum, které vytvořil sběratel Jiří Maria Sieber, se

Číst více
Skip to content