Search
Generic filters

Halloween plný zábavy opět v Centralu

Máme tu podzim a s ním také přichází nezapomenutelný Halloween, který se uskuteční 31. října v našem Centralu. Pro děti a rodiče bude připraveno spoustu zábavných aktivit.

„Chceme našim zákazníkům nabídnout něco speciálního a dětem udělat radost. Proto jsme i letos připravili nejrůznější halloweenské workshopy,” říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace EPG Group, která vlastní Central. 

Děti se mohou těšit na malování na obličej, kde se promění v jejich oblíbené postavy, a také na dlabání dýní novou technikou, kterou si určitě oblíbí. Kromě toho si děti mohou vytvořit něco krásného v tvořivých dílničkách a odnést si domů vlastní výtvor. 

Na každého návštěvníka budou čekat hostesky se sladkostmi, což je připomínka klasické oslavy Halloweenu, kdy děti o cukrátka koledují.

Nezapomeňte si stáhnout mobilní aplikaci Můj Central, kde najdete kupóny pro vstup na jednotlivá stanoviště. Podmínkou účasti pro dlabání dýní bude kupón a nákup v minimální hodnotě 500 Kč, který stačí uskutečnit během celého měsíce října.

halloween - Central Most
Sdílejte s přáteli

Central Blog

Blog

Tip na výlet: Zamiřte zpátky do historie

Vydejte se na fascinující cestu historií a objevte tajemství Sudet a válečných let. Válečné muzeum Sudety v Mostě nabízí jedinečný pohled do historie. Muzeum, které vytvořil sběratel Jiří Maria Sieber, se

Číst více
Skip to content